fbpx

Wel of geen trouwvideograaf? Niet doen als je hierna nog twijfelt!

Als je nog twijfelt of een trouwvideograaf de moeite waard is, is deze tekst voor jou. Hier komen vijf redenen om een trouwfilm te laten maken. Als ze niet overtuigen kun je met een gerust hart ‘videograaf’ van je lijst halen en een extra grote taart kopen. Nice!

1. Je krijgt er een extra trouwdag bij

Je bruiloft zit er al even op en het ‘echte’ leven komt langzaam terug. Je wist dat dit moment kwam, maar toch voelt het onwennig. Dan krijg je een pakketje met jullie trouwfilm.

Kijk hem nog niet! Maak een afspraak met beste vrienden, plan ook een avond vrij voor familie. Zorg dat alles klaarstaat; hapjes, drankjes, desnoods leen je de flatscreen van je buurman.

Ik krijg geregeld appjes van bruidsparen die zo’n avond hebben georganiseerd en hun bruiloft helemaal opnieuw beleven. Een extra trouwdag, zónder de spanning van toen: een magisch moment volgens veel bruidsparen!

2. De videograaf ziet meer

Grappig feitje: op je bruiloft mis je dingen die pal voor je neus gebeuren. Dit is wederom iets dat ik van bruidsparen hoor nadat ze hun trouwfilm hebben gezien. Pas op de film zien ze hoe trots een familielid keek nadat ze het jawoord hadden gegeven.

Veel mensen krijgen ook amper mee hoe de ander reageert tijdens het voorlezen van de geloften. Emoties zijn prachtig, maar ze verblinden je ook voor het moment.

Wel of geen trouwvideograaf? Een prachtig moment, dat je vaak in een waas meemaakt. Laat het filmen en beleef het gewoon opnieuw!

3. Je vereeuwigt je geliefden

Naarmate de jaren verstrijken, vallen mensen weg. Een mooie opname met perfecte audio van geliefden is wat dat betreft een bezit dat met de jaren steeds waardevoller wordt.

4. Vereeuwig je charisma

Hoe je beweegt, hoe je klinkt, hoe je straalt: video is hét medium om jezelf op je mooist te laten vastleggen.

Ik heb alle tricks om ervoor te zorgen dat jullie er prachtig uitzien, zodat je over tientallen jaren kan zeggen: kijk, ik was altijd al zo knap!

Lees ook: Deze kleding draag je (niet) als gast op een bruiloft

5. Express yourself!

Hebben jullie een hobby die centraal staat in jullie leven? Of zijn jullie creatievelingen die graag iets anders willen dan de standaardfilm? Laten we buiten de lijntjes kleuren en iets unieks bedenken.

Áls jullie het leuk vinden om die weg met mij in te slaan, verzeker ik dat je met nog meer voldoening naar de film kijkt.

Benieuwd hoe dat eruitziet? Een kennismakingsgesprek is altijd gratis!

Foto helemaal bovenaan dit artikel is gemaakt door Nadine Mulder

Volg me ook op Instagram!

Deel dit bericht:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email