fbpx

Portfolio

Robin & Lotte

Genomineerd voor Europe’s Best Wedding Film 2023 door Way Up North; het toonaangevende platform voor foto- en videografen in Europa.

Door de jury geprezen om de sterke verhaalvertelling, creatieve benadering en intieme sfeer.

De prijsuitreiking is op 8 mei 2024 in Florence.

Duim je mee?

Marloes & Emanuel

Iedere film is een weerspiegeling van de mensen die gaan trouwen.

Dat is ook leuk voor mij. Want omdat niemand hetzelfde is, zijn alle films anders qua sfeer, toon en gevoel.

Met zo’n grappig en lief stel als dit krijg je een soort romantische komedie.

Enjoy!

Niki & Erwin

Niki wist van kleins af aan al dat ze wilde trouwen met een knappe prins in een kasteel. Als die droom dan uitkomt, moet je daar iets mee.

Het resultaat is een sprookjesachtige film over een meisjesdroom die werkelijkheid wordt. Een speelse invalshoek voor een film waarin vrienden en familie net zo’n grote rol spelen.

Een korte preview!

Robbin & Yvonne

Soms verdient de trouwlocatie ook een grote rol in een trouwfilm. Zoals de plek waar Robbin en Yvonne trouwden.

Hoe mooi is het om terug te kunnen gaan naar de plek waar jullie trouwden? Om te zien hoe mooi de tafels waren opgedekt, hoe het licht door de bomen viel of te horen hoe de vogels klonken?

Een korte preview!

Moreno & Shivania

Shivania en Moreno leerden elkaar kennen in het restaurant van haar vader, waar Moreno zijn eerste baantje had. Een belangrijke plek voor de familie die niet kon ontbreken in de film.

Het resultaat is een unieke videoproductie die perfect past bij wie zij zijn. Een stoere film, die nog mooier wordt door de kleuren van de Hindoestaanse bruiloft.

Een klein inkijkje.

Ellen & Harald

Ellen en Harald wonen tussen de weilanden met een grote tuin die toch knus voelt dankzij een gigantische kastanjeboom in het midden. Natuurlijk ga je dan thuis trouwen!

Hun ideale trouwfilm is een overzicht van de dag, zonder toeters en bellen. Het resultaat is een film vol gezelligheid, spontaniteit en soms een traantje.

Een korte samenvatting.

Jullie film; een weerspiegeling van wie jullie zijn

Benieuwd hoe dat eruit kan zien?